Ons Nedir?

Altın piyasasına yeni girenlerin dikkatini ilk çeken, Yorumcuların ONS fiyatları hakkında söylemleridir. İşe yeni başlayanlar için ufak bir bilgilendirme yapmak için Ons Nedir ? gelin hep birlikte öğrenelim. Ulusal piyasalarda 1 ons altın 31,10 gram gram (has) altın demektir. Ons nasıl hesaplanır ? Ons fiyatı 1264$ olduğunu ve güncel dolar kurunun 4,52 olduğunu varsayalım. Gram… Devamını Oku »

Kiralık Kasa Ücretleri

Altın fiyatlarının düşmesi ile birlikte, altınlarını bozdurmak istemeyenler veya değerli eşyalarını güvenli bir ortamda saklamak isteyenler, bankaların kiralık kasalarını tercih ediyorlar. Bize görede kasa kiralama oldukça mantıklı.Bankaların kasa kiralama fiyatları, her bankaya göre farklılık göstermektedir. Ortalama 150 TL ile 500 TL arası kasa kiralama fiyatı vardır. Bankalar kasa kirasının yanı sıra, birde depozito ücreti almaktadır.… Devamını Oku »

Çapkın Aygır Yarış Atıyla Çiftleşti Ortalık Karıştı

İzmir’in Balçova İlçesi’nde ipini koparan bir aygır, İnciraltı Atlı Spor Tesisleri’nin çitlerini yıkıp, aralarında yarışlarda koşan şampiyon İngiliz atı Dinyeper’in yavrusu Happy Girl’ün de bulunduğu 5 dişi atla çiftleşti… Sahipsiz azgın AYGIR 5 AT İLE İLİŞKİYE GİRDİ İlginç olay, İnciraltı semtinde, İnciraltı Atlı Spor Tesisleri’nde meydana geldi. Çiftçilik yapanların da bulunduğu bölgede, bağlı olduğu yerden… Devamını Oku »

Nil Erkoçlar (Rüzgar Erkoçlar)

26 yaşındaki ünlü oyuncu Nil ERKOÇLAR (yeni adıyla Rüzgar ERKOÇLAR) cinsiyet değiştirme ameliyat ile erkek oldu. Meslektaşları Rüzgar ‘a destek verdi. – Berna Laçin: Kızımı oynamıştı Nil, artık adı Rüzgar. – Ahu Sungur: Hiçbir ruhun esaret altına alınamayacağının, bedende hapsedilemeyeceğinin kanıtıdır. – Şahin Irmak: Güzelliğine yazık etmişsin 🙁 – Fulya Zenginer: İnşallah 26 yıllık yalnızlığı… Devamını Oku »

Sınavsız Geçiş

Mesleki ve teknik orta öğretim liselerinden mezun olan öğrencilerin istedikleri takdirde, bitirdiği programın devamı niteliğinde ya da bitirdiği programın benzeri olan iki yıllık meslek yükse kokulu ve açık öğretim bölümlerine her hangi bir sınava girmeden yerleştirilmesidir.Örnek Bilgisayar Programcılığı (3853) bölümü mezunu adayların sınavsız geçişte seçebilecekleri bölümler: Basın ve Yayın Teknolojileri Bilgi Güvenliği Teknolojisi Bilgi Yönetimi… Devamını Oku »